Despre Perstomo
Cum am inceput
La fel ca tine, am pornit la drum cu un vis ambitios. Nu stiam exact cum vor decurge lucrurile si nici ce impact va avea compania noastra.
perstomo imagine
Brand-ul propriu
Brandul Perstomo
Stiam insa ca ne place sa oferim produse de calitate care sa vina in ajutorul tau ,  am pornit un brand si  aveam o viziune diferita a felului in care aceasta poveste ar trebui spusa.
Valorile noastre
Misiune si valori
Respectul fata de tine , parteneri si nu in ultimul rand angajati, dorinta de a face lucruri de calitate si implicarea cu pasiune sunt valori in care credem si dupa care ne ghidam in desfasurarea activitatii noastre.
Competenta economiseste timp!
Relationare cu clientul
Expunerea la situatii neobisnuite in piata locala aflata in curs de dezvoltare ne-a ajutat sa intelegem industria de distributie in mare masura si sa avem capacitatea de a oferii solutiile adecvate, prin cele mai eficiente canale, la timpul potrivit. Consultantii nostrii sunt foarte specializati , recunosc imediat fiecare instrument si cunosc cu precizie care este aplicatia sa exacta.
Perstomo
„Ofertanţii de produse”
Echipa Perstomo
Consilierul dvs. vă va informa rapid despre subiecte noi și metode de lucru. Iar când îți părăsește clinica, competența lui rămâne: datorită materialului informativ detaliat, direct de înțeles oferit pentru tine și echipa ta.
Construim incredere
Parteneriate sustinute prin incredere
Stim ca prin tot ce facem construim incredere, iar increderea este despre promisiuni respectate – produse livrate atunci cand trebuie si la calitatea ceruta. Increderea clientilor si a partenerilor ne obliga si ne motiveaza sa fim mai buni pe zi ce trece. Suntem dedicaţi unor parteneriate cu clienţii noştri atât pentru că credem în ele, cât şi pentru că ne place realmente să lucrăm şi să interacţionăm cu oamenii.
Va multumim!