Perstomo

Adevărurile pure – sterilizare si dezinfectie

Adevărurile pure -sterilizare si dezinfectie

Alcool și polisher? Ei bine, NU!

Polizatoarele tale sunt umflate după procesare și au mai puțină putere?

Alcoolul chiar dizolvă frezele de lustruire ?

Aceasta se poate datora alcoolului. În dezinfectant. Alcoolii slăbesc legăturile polizoarelor și cauzează semne de uzură. Pentru a preveni ,  în viitor , sugeram agenți de curățare slab alcalin , de exemplu, CC1 Komet. Compoziția compatibilă cu materialul permite o viata mai lungă a frezei de lustruit.

Dezinfectia se face greu.

Instrumentele rotative, în special frezele cu diamante, au suprafețe neregulate. De aceea, nu trebuie să le păstrați niciodată uscate pentru o perioadă lungă de timp după tratament, în caz contrar găsiți reziduri  ​​care sunt dificil de dizolvat. În schimb, depozitarea umedă imediată într-un agent de curățare și dezinfectare adecvat ajută. Rezidurile  ​​sunt astfel dizolvate direct. Și: lanțul de contaminare este întrerupt, ceea ce oferă o protecție optimă pentru personalul de practică.

Curățare interioară?

Instrumentele cu răcire la nivel intern, în special sondele sonore, necesită curățare specială. În caz contrar, în timpul curățării , se pot forma reziduri în canalul de răcire. Și schimba jetul de pulverizare sau permite evacuarea lichidului de spălare neplăcut. De aceea există adaptoare de spălare Komet. Acestea sunt pur și simplu înșurubate pe șina injectorului mașinii de spălat-dezinfectat și permit ca interiorul instrumentului să fie curățat eficient.

Cu acest proces validat  vă aflați întotdeauna pe partea curată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *